HET VT TEAM

VT Team

De meeste werkzaamheden doe ik zelf, maar er zijn van die momenten dat ook ik assistentie nodig heb omdat er te weinig uren in een dag zitten of, omdat mijn kennis net niet specialistisch genoeg is om het probleem op te lossen. Ik zulke gevallen kan ik altijd een beroep doen op het VT-team, bestaande uit:

Buro Staal

Annemieke & Rosanne

Deze 2 dames verrichten wonderen met een WordPress website.

GSM Westland

John, Manouk & Astrid

Deze 3 helden doen de reparaties aan uw smartphones en /of tablets (en in de meeste gevallen kunt u op de reparatie wachten)

Stijn

Liever een website in Joomla? Dan is Stijn de man.

IT en hosting assistent

Ben je zelfstandige in de IT? En heb je kennis goede kennis van (Windows) servers en werkstations?

Als je dan ook nog bekend ben met (web)hosting en cPanel, neem dan even contact op via de contactpagina

Als je echt top service of diensten levert dan hoort daar een partnerschap bij. VT heeft met de bedrijven die zich in het verleden geweldig hebben bewezen een partnerschap gesloten. Ook op deze manier kan ik u nog beter helpen met alle ICT problemen

Stellar Data Recovery

VT is erkend partner van Stellar Data Recovery. Data kwijt? Stop waar u mee bezig bent en neem direct contact met VT voordat u een datadrager (nog) verder beschadigd!

Eset

VT is geregistreerd partner van Eset. Al jaren lang best gewaardeerd op betrouwbaarheid, kennis en prijs-kwaliteit voor de bescherming tgen van uw hard en -software

Alert Online

Iedereen loopt risico om gehackt te worden. Door een valse e-mail, een foute software-update of een nep website. Samen met Alert Online maken we Nederland online een stukje veiliger.

 

Ik werk met zowel Apple als Windows computers

Neem contact op