OVER LEON VAN TONGEREN

Over mij

Toen ik in 1979 werd geboren deed ik uiteraard hetzelfde als ieder klein kind. Lekker in de box met mijn rammelaar. Anno dit jaar zit de gemiddelde baby met een smartphone in de box waarop een rammelaar app staat geïnstalleerd.

Toch was ik er zelf ook al vroeg bij want in 1985 kwam er een Commodore 64 in huis en al vlot wist ik hoe je een spel kon laden, die toen zelfs nog op cassettebandjes stonden. Daarna deed een Commodore-Amiga zijn intrede in huize Van Tongeren en later een pc met Dos 6.22 en Windows 3.11. Hiermee deed ik de allereerste computer kennis op.

Het hek was pas echt van de dam toen ik 16 was en geslaagd was voor mijn elektrotechniek diploma. Ik kreeg als cadeau mijn eigen PC met Windows ’95. Nog 2 jaar later en in het bezit van rijbewijs ging ik regelmatig langs bij vrienden en kennissen om daar te helpen bij het oplossen van computerproblemen.

Met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een BTW nummer en een bankrekening werd in 2005 mijn bedrijf een feit. Vooral dankzij mond-tot-mond reclame kwamen er meer en meer klanten en met één van mijn klanten ben ik in 2013 zelfs getrouwd en heb ik twee lieve kinderen gekregen!

Nu, na meer dan 17 jaar na het oprichten van mijn zaak, regel ik nog steeds met alle plezier de IT-zaken bij klanten thuis, op de zaak en tegenwoordig natuurlijk ook in de cloud. Vanzelfsprekend hoop ik dat nog lang te kunnen doen.

 

Ik werk met zowel Apple als Windows computers

Neem contact op